Terms and conditions 

Artikel Prijzen
De artikelen zijn geprijsd in euro en inclusief 21 procent BTW.

 Prijzen op de website kunnen gewijzigd worden zonder voorafgaande kennisgeving.

Betalingen
We bieden de mogelijkheid om te betalen via overschrijving (ook wel ‘Vooruitbetaling per bank).Deze optie is altijd gratis. Na ontvangst van het orderbedrag wordt de bestelling verzonden.

Binnen niet al te lange tijd zal het ook mogelijk worden te betalen via Ideal.

ORDERVERWERKING

Op voorraad zijnde items zullen zo snel mogelijk worden verzonden na ontvangst van  betaling. Uiterlijk binnen 3 werkdagen.
Op de website  kan de verzendmethode worden gekozen. Echter de gebruikte verzendmethode kan soms afwijken van de verzendmethode die is aangevinkt bij de bestelling..

RETOURNEREN  

goederen moeten in nieuwe en ongebruikte staat en in  originele verpakking zijn, en uiterlijk binnen 14 dagen zijn teruggestuurd.   Verzendkosten zijn voor eigen rekening. Lipo's en andere accu’s kunnen niet worden geretourneerd .

 Retourzendingen ,zoals ongefrankeerde post/pakketten worden in het geheel niet geaccepteerd.

DEFECT RETOURNEREN
Als een nieuw gekocht  item, dat u wilt retourneren onbruikbaar is, maar  geen zichtbare schade heeft, wordt het beschouwd als defect.

Defecte goederen kunnen worden teruggestuurd zolang deze nieuwe zijn en in  ongebruikte staat.

Gebruikte, defecte artikelen moeten soms worden teruggestuurd naar de fabrikant voor controle, reparatie of vervanging.(in overleg met ons)

Door de fabrikant geconstateerde gebreken; nadat het product is gebruikt ,kan wel of niet onder garantie van de fabrikant vallen.  Als  bepaalt is dat een product defect is, en onder garantie valt, komt het in aanmerking voor terugbetaling of wordt het omgeruild voor een gelijkwaardig artikel ; echter hiervoor altijd contact opnemen met Limspeedracing via e-mail of telefoon.

BESCHADIGDE RETOUREN
Beschadigde retouren kunnen niet worden geaccepteerd. Als een zending wordt uitgeleverd met transportschade, dan kunt u deze zending het beste weigeren met vermelding transportschade aan de vervoerder ,zodat deze direct retour gaat naar Limspeedracing. Als u de levering al hebt aanvaard en er toch sprake is van transportschade is, dan kunt u ons het beste onmiddellijk bellen. Bewaar al het verpakkingsmateriaal en de artikelen en mail ons direct enkel foto's van de beschadigingen. ! Niets terugsturen zonder overleg.

VRAGEN OF WIJZIGINGEN  Als u een bestelling heeft geplaatst en U deze bestelling wilt aanpassen of annuleren, dan moet u dit direct  per mail doorgeven. Houd er rekening mee dat, wijzigingen niet altijd meer mogelijk zijn, afhankelijk van de verstreken tijd .  De status van uw bestelling kunt U nadien     controleren in uw account. Indien deze niet gewijzigd  is aub even contact opnemen tijdens werkdagen ,maandag t.m. vrijdag tussen AM 10.00h en  PM 17.00h

RETOURRECHT

Alle aankopen hebben het recht om binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd te worden. U kunt uw retour per e mail melden aan info@limspeedracing  en uw pakket gefrankeerd retour sturen naar:
Limspeedracing
 Anholt 31
 9685HB Blauwestad (Groningen)
 Nederland

Na ontvangst en controle van de retour wordt het aankoopbedrag, mits de retour is goedgekeurd, binnen maximaal 14 dagen op de rekening teruggestort.