Limspeedracing is begin 1999 gestart op de bovenverdieping van Autobedrijf Streefkerk aan de Alkmaarseweg te Beverwijk onder de naam RC Speedworld.

Na nog geen drie jaar was de ruimte  te klein geworden en is verhuist naar een  ruimere locatie in Heemskerk. Hier was ook ruimte voor de realisatie van een kleine indoorbaan van 17 x 8,5 meter. Zeer veel wedstrijden zijn hier dan ook verreden met o.a. de eerst M-Auto cup met ongeveer 17 deelnemers. Ook een van de laatste edities is hier verreden met nu meer dan 40 man !

In 2007 is RCSpeedworld overgegaan in Limspeedracing en verhuist naar Veendam in Groningen,hier was ruimte voor een grote indoorbaan van 26 x 10 meter. Na 10 jaar werd de locatie in Veendam gesloten i.v.m. de steeds verder oplopende onderhouds kosten en verwarmings kosten aan het grote oude pand.

Per 1 januari 2018 is de shop verhuist naar de nieuwe locatie in het Oldambt te Groningen helaas was hier geen ruimte meer voor een indoor circuit.

Sinds december 2021 is er een neven webshop geopend onder de naam RCVintage.nl daar er nog vele onderdelen en kits op voorraad zijn uit de begin periode.Een nieuwe webshop voor Limspeedracing is in de maak.

Verkoop verloopt via de webshop en bestellingen kunnen op afspraak afgehaald worden in de Blauwestad.